Välillä tuntuu, että Amerikkaa ei voi olla edes olemassa. Tai sitten sinne on kerääntynyt vain äärimmäisen paljon älyvapaita kansalaisia!

Lehdistä saa lukea mitä omituisimpia tarinoita jenkeistä.

Millon on vangit yrittänyt pakoa vankilasta, ja kiinni jäätyään nostanut syytteen kyseistä vankilaa vastaan, kun karkaamisesta on tehty liian helppo, vartijat yllyttäneet omalla toiminnallaan karkaamaan ja sitten vielä aiheutettu kohtuutonta kipua ja tuskaa karanneille vangeille, kun onkin pakoon käytetyt lakanat menneet poikki ja on tiputtu 12 metrin korkeudelta.
Tästä epäonnistuneesta pakoyrityksestä yritetään saada useamman miljoonan korvauksia!

Tai tukehdutetaan puoliso/lapsi/muu ihminen aikakauslehden päällä olleella muovikääröllä. Ja nostetaan syyte kyseistä lehteä vastaan, kun lehdessä ei kerrottu, että muoviin voi tukehtua jos se painetaan naamaa vasten, tai se voi aiheuttaa kuoleman jos muovikäärö niellään..
Ja näin taas joku järjen riemuvoitto jenkki yrittää lunastaa itseään uudeksi miljonääriksi!

Reilua, eikö totta?!

Tai poltetaan tupakkaa 30 vuotta ja sairastutaan keuhkosyöpään. Sitten vedetäänkin tupakka firmat oikeuteen, kun valmistavat ja myyvät myrkyllisiä tuotteita! Ja taas koitetaan käräjäsalissa onnea rikastumisesta.

Kaikesta varotetaan isosti ja näkyvästi. Ja annas olla jos joku asia jää huomioimatta niin heti ollaan miljoonia pyytämässä!

Näin saatais Suomessakin köyhyys raja nostettua, kun jokaisesta pilantuneesta herneestä vaaditaan miljoona korvaukset..

Joko me Suomalaiset ollaan typeriä, kun ei tätä olla aiemmin tajuttu tai sitten jenkeissä asuu vain väkilukuunsakkin verrattuna liikaa typeriä ihmisiä!